• +30 2810 336330
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021 14:27

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021 το τελικό συνέδριο του Dimas project με τη συμμετοχή του Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης! Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης Κρήτης στο πλαίσιο της υλοποίησης ευρωπαϊκών προγραμμάτων, διοργάνωσε Συνέδριο παρουσίασης των αποτελεσμάτων του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ ΚΑ2 "DIMAS – Digital Marketing in Upper Secondary Education" με τη συμμετοχή εκπαιδευτικών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. 

Το Συνέδριο διεξήχθη, δια ζώσης, την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021, από τις 09:00 έως 14:00, στη συνεδριακή αίθουσα του  IBIS STYLES Hotel, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις όπως προβλέπονταν από την εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών για τα μέτρα και τις ρυθμίσεις στο πλαίσιο της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού και το Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης συμμετείχε με εισήγηση με θέμα: «The importance of students entrepreneurship and connection of formal education with business labor market”.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που υποστηρίζει την προώθηση της επιχειρηματικότητας και των δεξιοτήτων ψηφιακού μάρκετινγκ στα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Στην εκδήλωση μπορούσαν να συμμετέχουν εκπαιδευτικοί, μαθητές, φοιτητές, επιστήμονες καθώς και όσοι ενδιαφέρονται για την ψηφιακή επιχειρηματικότητα και τη σύνδεσης της τυπικής εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας.

Read 1100 times

european union flag 400 clr 4948Το έργο συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση