• +30 2810 336330
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2021 11:04

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 20/12 τα διαδικτυακά εγκαίνια του Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 20/12 τα διαδικτυακά εγκαίνια του Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης με τη συμμετοχή του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής, Μαργαρίτη Σχοινά και του Αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών Αρμόδιου για τα Ευρωπαϊκά Θέματα, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.
- Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Μαργαρίτης Σχοινάς επεσήμανε ότι «H Κρήτη είναι ένας εθνικός πρωταθλητής εξωστρέφειας και ευρωπαϊκού προσανατολισμού σε όλα τα επίπεδα, στον πρωτογενή τομέα, στην έρευνα και την τεχνολογία, στον τουρισμό, στις υπηρεσίες και στον αγροδιατροφικό τομέα».
- Ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος #Αρναουτάκης, υπογράμμισε ότι ξεκινά μια περίοδος διαλόγου και διαβούλευσης στο πλαίσιο της Διάσκεψης για το Μέλλον της Ευρώπης, με τους πολίτες της ευρωπαϊκής επικράτειας να γίνονται αυτουργοί των αποφάσεων.
- Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, με τη σειρά του τόνισε ότι «η Κρήτη αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα τόσο για τη γεωγραφική της θέση όσο και τις δυνατότητες της – είναι μια από τις Περιφέρειες που καλούνται να πρωτοπορήσουν στην ανάκαμψη και τον μετασχηματισμό της οικονομίας».
- Ο επικεφαλής του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, Κωνσταντίνος Τσουτσοπλίδης, χαιρέτησε την εκδήλωση και έδωσε συγχαρητήρια για τη λειτουργία του Europe Direct της Περιφέρεια Κρήτης και τις προσπάθειες που έχει καταβάλει για την ενημέρωση των πολιτών για τις πολιτικές της ΕΕ.
- Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση εδώ: youtu.be/JrE9_fosVmE

Read 1108 times

european union flag 400 clr 4948Το έργο συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση