• +30 2810 336330
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2021 14:52

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus με θέμα: "MOSAIC Ενίσχυση της Διαπολιτισμικής ένταξης στα σχολεία" με τη συμμετοχή του Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης! Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, στο πλαίσιο συμμετοχής της ως εταίρος στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus Δράση 2   Strategic Partnerships for School education με θέμα: "MOSAIC Ενίσχυση της Διαπολιτισμικής ένταξης στα σχολεία"  - με συντονιστή το Υπουργείο Παιδείας της Μάλτας και εταίρους τους Οργανισμούς Prisms από την Μάλτα, και Geoclube από την Πορτογαλία διοργάνωσε το Συνέδριο - Πολλαπλασιαστική Δράση διάχυσης των αποτελεσμάτων την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00- 22:00 στο ξενοδοχείο IBIS στο Ηράκλειο Κρήτης, στο οποίο συμμετείχε το Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης.

Στόχοι του έργου είναι να ενισχύσει την πρόσβαση, τη συμμετοχή και την ένταξη των νεοαφιχθέντων μεταναστών στη σχολική εκπαίδευση στη Μάλτα, την Ελλάδα και την Πορτογαλία, η   ενίσχυση των ικανοτήτων των εκπαιδευτικών για την προώθηση της διαφορετικότητας, της ενσυναίσθησης και της ένταξης στα σχολεία, μέσω μιας Εκπαιδευτικής Πλατφόρμας  αυτό το έργο θα υποστηρίξει τα σχολεία όσον αφορά τη διευκόλυνση της ένταξης των μεταναστών μαθητών καθιστώντας τη διαδικασία επικοινωνίας μεταξύ μεταναστών, γονέων και σχολικής κοινότητας ευκολότερη και προσβάσιμη.

 

 

Read 1168 times

european union flag 400 clr 4948Το έργο συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση