• +30 2810 336330
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2021 11:08

Tο Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης πραγματοποίησε την online εκδήλωση με θέμα: “Ψηφιακή ταυτοποίηση” Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)
  • H online εκδήλωση “Ψηφιακή ταυτοποίηση”, που αποτελεί μέρος της σειράς εκδηλώσεων με κεντρικό θέμα “Digital Citizens”, πραγματοποιήθηκε χθες με επιτυχία, από το Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης, στο πλαίσιο προώθησης της προτεραιότητας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής - “Ευρώπη έτοιμη για την ψηφιακή εποχή”.
  • Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε μέσω ταυτόχρονου livestreaming σε Facebook και YouTube. 76 άτομα παρακολούθησαν ζωντανά την εκδήλωση και έως τώρα 240 άτομα έχουν δει το video της εκδήλωσης. Μπορείτε κι εσείς να το παρακολουθήσετε εδώ: bit.ly/Digital-Identification-Live
  • Ο Απόστολος Απλαδάς, Program Manager - eID & eSigning Services στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, έδωσε πολλές και σημαντικές πληροφορίες γύρω από τη χρήση της ηλεκτρονικής υπογραφής, αλλά και τις υπηρεσίες ψηφιακής ταυτοποίησης (eID) και πώς αυτές ωφελούν τους κατοίκους των κρατών μελών της ΕΕ. Απάντησε επίσης σε αρκετά ερωτήματα του κοινού γύρω από την ασφάλεια των δεδομένων μας μέσα από τη χρήση αυτών των υπηρεσιών.
Read 1548 times

european union flag 400 clr 4948Το έργο συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση