• +30 2810 336330
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τρίτη, 02 Μαρτίου 2021 15:18

Με επιτυχία έλαβε χώρα η διαδικτυακή ενημέρωση με θέμα: «Ταμείο Ανάκαμψης: Ένα Δημοσιονομικό Άλμα της Ε.Ε.» που πραγματοποίησε το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης της Περιφέρειας Κρήτης μαζί με άλλα 12 Κέντρα στην Ελλάδα. Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

Τι περιλαμβάνει το Ταμείο Ανάκαμψης; Πώς θα υλοποιηθεί το σχέδιο της ΕΕ; Τι σημαίνει η συμφωνία αυτή για την ΕΕ πραγματικά;

Αυτά και πολλά ακόμα ερωτήματα απάντησε ο κ. Αλέξης Κρητικός, Πρώην Γενικός Γραμματέας, Υπουργείο Ανάπτυξης και Υπουργείο Εσωτερικών σχετικά με το Ταμείο Ανάκαμψης της ΕΕ, στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν Κέντρα Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct από όλη την Ελλάδα, τη Δευτέρα 1 Μαρτίου και ώρα 12:00-13:00.

Τη συζήτηση συντόνισε ο κ. Γιάννης Παπαγεωργίου, Δημοσιογράφος, Εκδότης, Athens Digest, ενώ χαιρετισμό απεύθυνε ο κ. Λάμπρος Κοντογεωργός εκ μέρους της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.

 

Read 1327 times

european union flag 400 clr 4948Το έργο συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση