• +30 2810 336330
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2021 15:19

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η online εκδήλωση “Ψηφιακές Δεξιότητες”, στις 24.03.2021, που πραγματοποίησε το Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης! Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 24.03.2021 η online εκδήλωση “Ψηφιακές Δεξιότητες”, η οποία αποτελεί μέρος της σειράς εκδηλώσεων με κεντρικό θέμα “Digital Citizens” που διοργανώνει το Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης, στο πλαίσιο προώθησης της προτεραιότητας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής - “Ευρώπη έτοιμη για την ψηφιακή εποχή”.

Συνολικά 120 άτομα παρακολούθησαν ζωντανά την εκδήλωση μέσω ταυτόχρονου live streaming σε Facebook και YouTube, ενώ 390 άτομα έχουν δει το video της εκδήλωσης έως αυτή τη στιγμή. Το video θα παραμείνει διαθέσιμο online και μπορείτε να το παρακολουθήσετε εδώ: https://bit.ly/DigitalSkillsLive

Η Μαρία Γιαμπουλάκη, η οποία είναι διευθύντρια της Ευρωπαϊκής Προόδου, σύμβουλος σταδιοδρομίας & επιχειρηματικότητας και επαγγελματίας εκπαιδεύτρια ενηλίκων, μας έδωσε σημαντικές πληροφορίες και γνώσεις σχετικά με τις ψηφιακές δεξιότητες στην αγορά εργασίας, κι όχι μόνο. Μας βοήθησε να κατανοήσουμε γιατί είναι σημαντική η απόκτηση ψηφιακών δεξιοτήτων, αλλά και πώς μπορούμε να τις αξιοποιήσουμε προς όφελός μας! Ο κος Αλεξάκης Γιώργος, Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης για Ευρωπαϊκά και Διεθνή θέματα, επιβεβαίωσε με τα λεγόμενά του όσα συζητήθηκαν στην εκδήλωση.

 Το τελευταίο μέρος της σειρά online εκδηλώσεων “Digital Citizens” θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο, με θεματική “A Data-driven Life”. Μείνετε συντονισμένοι για τη νέα ημερομηνία!

Read 1388 times

european union flag 400 clr 4948Το έργο συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση