• +30 2810 336330
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021 13:48

“Μήνυμα και από το Ηράκλειο για την «Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία»” Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

Το δικό της μήνυμα θα δώσει η «Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία» στο Ηράκλειο, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών, δήλωσε το στέλεχος του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης της Περιφέρειας Κρήτης Νικόλας Μωραιτάκης, μέσα από την συχνότητα του Politica 89,8 και τον Νίκο Παπαδάκη.

Η «Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία» ήρθε και στο Ηράκλειο ανέφερε ο κ. Μωραϊτάκης. Από τις 15 Φεβρουαρίου οι αστικές συγκοινωνίες ντύθηκαν στα χρώματα της φύσης, ζωντανεύοντας τους δρόμους του Ηρακλείου, σε συνεργασία με το Αστικό Κ.Τ.Ε.Λ Ηρακλείου και θα συνεχιστεί για 1 μήνα ακόμα.

Ο κ. Μωραϊτάκης επεσήμανε ότι ο βασικός στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών αναφορικά για την «Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία» . ” Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη βιώσιμη κινητικότητα, αναπόσπαστο κομμάτι της οποίας είναι οι δημόσιες συγκοινωνίες που θα πρέπει να ενισχυθούν στη μετά-COVID εποχή. Υιοθετώντας νέες πράσινες συνήθειες όπως η χρήση των αστικών συγκοινωνιών, κάνουμε τις πόλεις μας ασφαλέστερες, καθαρότερες και προσβάσιμες σε όλους”.

Οι πολίτες της Περιφέρειας Κρήτης που ενδιαφέρονται να πληροφορηθούν περισσότερο για την Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης της Περιφέρειας Κρήτης: Γ. Αβέρωφ 1, 2ος Οροφ, 71201 Ηράκλειο, τηλ: +30 2810 336330, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Read 804 times

european union flag 400 clr 4948Το έργο συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση