• +30 2810 336330
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τετάρτη, 09 Ιουνίου 2021 11:41

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το ανοιχτό προς το κοινό On Line σεμινάριο με τίτλο: “Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία: Προκλήσεις και Προοπτικές” για το Μέλλον” από το Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης. Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

Το Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις της Ευρωπαϊκής Πράσινης Εβδομάδας διοργάνωσε On Line σεμινάριο με τίτλο: “Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία: Προκλήσεις και Προοπτικές για το Μέλλον”, τη Δευτέρα 7 Ιουνίου, στις 19:00.

 

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Διδάκτωρ διεθνούς δικαίου και πολιτικής για την κλιματική αλλαγή κ Σταύρος Μαυρογένης, ο οποίος περιέγραψε αναλυτικά το περιεχόμενο της “Ευρωπαϊκής Πράσινης Συμφωνίας: τις Προκλήσεις και Προοπτικές για το Μέλλον”, για το φιλόδοξο στόχο της επίτευξης μηδενικής ρύπανσης και της κλιματικής ουδετερότητας της ευρωπαϊκής ηπείρου μέχρι το 2050.

 

Η Πράσινη Εβδομάδα 2021 της ΕΕ ήταν μια ευκαιρία να επικοινωνήσουμε και να ξεκινήσουμε τη συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους και τους ενδιαφερόμενους πολίτες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να συνεργαστούμε για να κάνουμε πραγματικότητα τη φιλοδοξία για μηδενική ρύπανση και περιβάλλον χωρίς τοξικά.

 

Το On Line σεμινάριο πραγματοποιήθηκε μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας zoom και ήταν ανοικτό στο κοινό, το οποίο το παρακολούθησε καταθέτοντας τις απόψεις, ερωτήσεις και τις ιδέες του

 

#GreenWeek #EUGreenWeek #eugreendeal #zeropollution #EuropeDirectRegionCrete #PerifereiaKritis

 

Read 1560 times Last modified on Τετάρτη, 09 Ιουνίου 2021 13:36

european union flag 400 clr 4948Το έργο συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση