• +30 2810 336330
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2021 11:30

To Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης διοργανώνει online event με τίτλο: Ψηφιακές Δεξιότητες // Digital Citizens Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

To Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης, στο πλαίσιο προώθησης της προτεραιότητας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής - “Ευρώπη έτοιμη για την ψηφιακή εποχή”, διοργανώνει την Τετάρτη, 24 Μαρτίου, στις 18:30, το online event “Ψηφιακές Δεξιότητες // Digital Citizens”.

Η εκδήλωση αποτελεί μέρος των online εκδηλώσεων με κεντρικό τίτλο “Digital Citizens” και σκοπό έχει την ενημέρωση πολιτών για τις ψηφιακές δεξιότητες και την ανάγκη απόκτησης τους, καθώς και για τις προοπτικές αξιοποίησής τους από την εκπαίδευση έως τη βιώσιμη απασχόληση και την επιχειρηματικότητα.

Ομιλήτρια της εκδήλωσης είναι η Μαρία Γιαμπουλάκη, διευθύντρια της Ευρωπαϊκής Προόδου, σύμβουλος σταδιοδρομίας & επιχειρηματικότητας, και εκπαιδεύτρια ενηλίκων σε θέματα HR, Επικοινωνίας και Management. Είναι απόφοιτη του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Λάρισας, με μεταπτυχιακές σπουδές στη Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση του Ανοιχτού Πανεπιστημίου της Κύπρου, Diploma στην Επαγγελματική Συμβουλευτική και ένα εύρος επαγγελματικών εξειδικεύσεων στα αντικείμενα με τα οποία δραστηριοποιείται. 

Η εκδήλωση θα διαρκέσει 60 λεπτά και απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να ενημερωθούν για τις Ψηφιακές Δεξιότητες. Για να παρακολουθήσει κανείς το event και να θέσει τις ερωτήσεις του, μπορεί μέσω:

Στοιχεία επικοινωνίας

Web: https://www.europedirect-crete.gr

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Read 727 times

european union flag 400 clr 4948Το έργο συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση