• +30 2810 336330
 • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2021 15:07

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την επιλογή αναδόχου από το Europe Direct για τη δημιουργία 5 διαδικτυακών βίντεο σε μορφή μαθήματος πάνω στη δημιουργία ταινιών σε σχολεία και στη δημιουργία μίας ταινίας μικρού μήκους αναφορικά της επετείου των Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

           Ηράκλειο, 12/02/2021

 

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την επιλογή αναδόχου από το Europe Direct για τη δημιουργία 5 διαδικτυακών βίντεο σε μορφή μαθήματος πάνω στη δημιουργία ταινιών σε σχολεία και στη δημιουργία μίας ταινίας μικρού μήκους αναφορικά της επετείου των 40 χρόνων της εισόδου της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.                                                        

 

Έχοντας υπόψη:

 1. Τις διατάξεις του Ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης» (ΦΕΚ Α’ 87).
 2. Την απόφαση αρ. πρωτ. 1776/07-09-2011 (Αρ. Πρωτ. ΠΤΑ 2958/07-09-2011) του Περιφερειάρχη Κρήτης «περί Διαχωρισμού και Διαχείρισης των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων» .
 3. Την απόφαση αρ. πρωτ. 1787/09-09-2011 απόφαση του Περιφερειάρχη Κρήτης «Περί Οικονομικής  Διαχείρισης των Ευρωπαϊκών, Κοινοτικών και Διεθνών Προγραμμάτων».
 4. Η αριθμ. SI823983/2020 ειδική συμφωνία επιχορήγησης για ενέργεια, δυνάμει της συμφωνίας πλαισίου Europe Direct 2018-2020, για τη λειτουργία του Κέντρου Europe Direct.
 5. Τον προϋπολογισμό του προγράμματος Europe Direct, κατηγορία Ε7 Διοργάνωση εκδηλώσεων.
 6. Την ανάγκη για διοργάνωση εκδηλώσεων από το Europe Direct σχετικά με την προώθηση της επετείου των 40 χρόνων της εισόδου της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

 

 To Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Κρήτης της Περιφέρειας Κρήτης-Europe Direct of Crete, στα πλαίσια της λειτουργίας του θα προβεί σε διαδικτυακού τύπου βίντεο σε μορφή μαθήματος πάνω στην πραγματοποίηση ταινιών σε σχολεία στα πλαίσια προώθησης της επετείου των 40 χρόνων της εισόδου της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και της δημιουργίας μίας ταινίας μικρού μήκους αναφορικά της επετείου των 40 χρόνων της εισόδου της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

 

Στόχος της συγκεκριμένης αυτής ενέργειας αποτελεί η ανάδειξη των 40 χρόνων της εισόδου της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω της εκμάθησης βασικών θεματικών και εργαλείων δημιουργίας ταινιών σε σχολεία και μετέπειτα δημιουργίας μιας ταινίας μικρού μήκους.

Τούτων δοθέντων το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Κρήτης της Περιφέρειας Κρήτης-Europe Direct of Crete προχωράει προβαίνει στη δημιουργία 5 διαδικτυακών βίντεο σε μορφή μαθήματος πάνω στη δημιουργία ταινιών σε σχολεία και στη μετέπειτα δημιουργία μιας ταινίας μικρού μήκους και ενδιαφέρεται για ανάδοχο ο οποίος θα προβεί στην κάλυψη εξόδων για την πραγματοποίηση των προαναφερθέντων.

 

Θεματικές ενότητες μαθημάτων:

 

 1. Εισαγωγή στη δημιουργία ταινιών σε σχολεία και τεχνικός εξοπλισμός
 2. Ιδέες για σενάριο, συγγραφή σεναρίου, μορφή και δομή σεναρίου
 3. Προπαραγωγή και storyboards
 4. Παραγωγή και σκηνοθεσία
 5. Μοντάζ, ήχοι, μουσική και πνευματικά δικαιώματα

 

Επιπροσθέτως,

Δημιουργία πέντε διαδικτυακών βίντεο σε μορφή μαθήματος πάνω στη δημιουργία ταινιών σε σχολεία που θα καλύπτουν όλο το φάσμα της δημιουργίας μιας ταινίας (τεχνικός εξοπλισμός, δημιουργία, μορφή και δομή σεναρίου, προπαραγωγή, παραγωγή, μοντάζ, πνευματικά δικαιώματα) και που θα είναι προσβάσιμα από τους εκπαιδευτικούς μέσω youtube.

Τα μαθήματα θα πρέπει είναι θεματικά και θα πρέπει να έχουν διάρκεια κατά μέσο όρο 10 λεπτά περιλαμβάνοντας διαφάνειες, τον ομιλητή σε πρώτο πρόσωπο αλλά και παραδείγματα των όσων λέγονται (κυρίως στα τεχνικά θέματα).

Μετά το πέρας των μαθημάτων θα πρέπει να δημιουργηθεί ταινία μικρού μήκους με εκπαιδευτικούς πάνω σε θέματα που αφορούν την επέτειο των 40 χρόνων της εισόδου της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

 

συνολικού προϋπολογισμού 3.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

Ο συνολικός προϋπολογισμός θα βαρύνει το παραπάνω Πρόγραμμα και ειδικότερα την κατηγορία δαπάνης «Ε7 Διοργάνωση εκδηλώσεων».

Κριτήριο επιλογής θα αποτελέσει η οικονομικότερη προσφορά που καλύπτει τις ανωτέρω απαιτήσεις. Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν τις προσφορές τους έως και τη Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021, ώρα 15.00 (μ.μ). Για πληροφορίες, Βασιλική Μαδούλκα, συντονίστρια του προγράμματος τηλ: 2810 336330, 6937158595 ή email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Περιφέρειας Κρήτης διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει μέρος ή όλη την προσφορά της παρούσας χωρίς καμιά αποζημίωση στους προσφέροντες.

 

Read 713 times

european union flag 400 clr 4948Το έργο συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση