• +30 2810 336330
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2020 21:55

Συμμετοχή του Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης στη διαδικτυακή συνάντηση με την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα στις 23.07.2020 Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

Συμμετοχή του Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης στη διαδικτυακή συνάντηση με την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα αναφορικά με την Ευρωπαϊκή πρωτοβουλία Conference for the Future of Europe.

H πρωτοβουλία «Conference for the Future of Europe» επικεντρώνεται στη συμμετοχή των πολιτών, όπου θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις που σχετίζονται με την προώθηση των ευρωπαϊκών πολιτικών σε όλη την Ευρώπη, αντικατοπτρίζοντας την ποικιλομορφία της Ευρώπης. Εκτός από τους διαλόγους πολιτών σε στιλ δημαρχείου που περιλαμβάνουν Επιτρόπους και άλλους ομιλητές, ένα ευρύ φάσμα άλλων εκδηλώσεων που σχετίζονται με τη πρωτοβουλία αυτή θα διοργανωθεί από τοπικούς, περιφερειακούς και εθνικούς εταίρους: αυτά θα περιλαμβάνουν εθνικά κοινοβούλια, κοινωνικούς εταίρους, περιφερειακές και τοπικές αρχές και την κοινωνία των πολιτών.

Το Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης επιλέχθηκε από την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, μαζί με άλλα 3 EDICs από όλη την Ελλάδα, να προωθήσει την πρωτοβουλία αυτή στην Ελληνική Επικράτεια και ειδικότερα στην Κρήτη και στα Νησιά του Αιγαίου.

Read 1758 times

european union flag 400 clr 4948Το έργο συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση