• +30 2810 336330
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019 12:14

Ενημερωτικό σεμινάριο με θέμα: “Στρατηγικές αναζήτησης και διαχείρισης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων” του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης της Περιφέρειας Κρήτης στο ΤΕΙ Κρήτης Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης της Περιφέρειας Κρήτης - Europe Direct of Crete σε συνεργασία με το Γραφείο Διασύνδεσης και τον Ειδικό Λογαριασμό ΤΕΙ Κρήτης, πραγματοποίησε την Παρασκευή 15/2 και ώρα 10:00 – 13:00 (Αίθ. Σεμιναρίων ΣΔΟ, 1ος Όροφος) σεμινάριο με θέμα: “Στρατηγικές αναζήτησης και διαχείρισης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων”.

Σκοπός

Η ενημέρωση αυτή αποσκοπούσε στην παροχή γνώσεων και δεξιοτήτων για την αξιοποίηση των ευκαιριών χρηματοδότησης έργων που προσφέρουν τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα.

Κυρίως όμως να είναι σε θέση να αναπτύξουν και να καλλιεργήσουν στη συνέχεια –σε μια δεύτερη φάση, εφόσον το επιθυμούν- τις δεξιότητες εκείνες, που είναι απαραίτητες για να υποστηρίξουν έναν φορέα σε όλες τις φάσεις ενός συγχρηματοδοτούμενου έργου, από τον σχεδιασμό του μέχρι και την ολοκλήρωση και την κεφαλαιοποίηση των αποτελεσμάτων του.

Η συμμετοχή ήταν δωρεάν και ελεύθερη για όλα τα μέλη του ακαδημαϊκού και διοικητικού προσωπικού του ΤΕΙ Κρήτης.

Read 4795 times

european union flag 400 clr 4948Το έργο συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση