• +30 2810 336330
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2019 17:23

Συμμετοχή του Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης στις εργασίες της συνάντησης στο Ηράκλειο του προγράμματος Erasmus + KA2 με τη ονομασία: "Social Media as a tool for Inclusion" Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)
Το Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης συμμετείχε στις εργασίες της συνάντησης στο Ηράκλειο του προγράμματος Erasmus + KA2 με τη ονομασία: "Social Media as a tool for Inclusion – Τα μέσα Κοινωνικής δικτύωσης ως εργαλείο ενσωμάτωσης" (SoMeIn), που παίρνει μέρος το 2ο ΕΠΑ.Λ. Ηρακλείου Κρήτης - 2nd Vocational School of Heraklion μαζί με σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από τη Δανία, την Εσθονία, τη Φινλανδία, την Ισπανία στις 25 Ιανουαρίου 2019 στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Κρήτης.

Ειδικότερα, το Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης πραγματοποίησε ενημέρωση αναφορικά του ρόλου των Κέντρων Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης – EDICs ως η κύρια διεπαφή πληροφόρησης μεταξύ ΕΕ και πολίτη καθώς και τις πρωτοβουλίες που λαμβάνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την αντιμετώπιση του φαινομένου των fake news και της παραπληροφόρησης στο διαδίκτυο.
Στην ενημέρωση συμμετείχε και ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος στον τομέα Ευρωπαϊκών και Διεθνών Θεμάτων της Περιφέρειας Κρήτης, κος Αλεξάκης Γιώργος, ο οποίος ανέλυσε τόσο τις αρμοδιότητες και τη λειτουργία της Περιφέρειας Κρήτης ως οργανισμού τοπικής αυτοδιοίκησης, όσο και τους κύριους άξονες χάραξης πολιτικής της.

#EuropeDirectCrete #RegionCrete #Crete #Heraklion #Erasmus #2Epal #SoMeIn #EUvsDisinfo #fakenews

Read 5009 times

european union flag 400 clr 4948Το έργο συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση