• +30 2810 336330
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Σάββατο, 16 Ιουνίου 2018 14:24

Το Europe Direct City of Athens και το Europe Direct Crete σας προσκαλούν στο ενημερωτικό συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19 Ιουνίου και ώρα 17:00 στο ΣΕΡΑΦΕΙΟ με θέμα: Invest EU - Ευρωπαϊκά Προγράμματα για Καινοτομία & Ανάπτυξη. Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

                  Το Europe Direct City of Athens και το Europe Direct Crete με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα σας προσκαλούν στο ενημερωτικό συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19 Ιουνίου και ώρα 17:00 στο ΣΕΡΑΦΕΙΟ του Δήμου Αθηναίων με θέμα: Invest EU - Ευρωπαϊκά Προγράμματα για Καινοτομία & Ανάπτυξη.

Το συνέδριο θα προλογίσουν ο Λεωνίδας Αντωνακόπουλος, Επικεφαλής του Γραφείου Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και ο Κωνσταντίνος Χαμπίδης, Chief Digital Officer City of Athens, “Χρηματοδοτήσεις και Ψηφιακή Ανάπτυξη” και ο Μενέλαος Σπυράκος, Commercial Director της εταιρίας τεχνολογίας Fuelics.

                  Εν συνεχεία με εμπλουτισμένες παρουσιάσεις θα λάβουν το λόγο οι εξής ομιλητές:

-                      Τατιάνα Δερμάτη, Υπεύθυνη Γραφείου Αθηνών, Institutional Relations Officer, Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕπ) Γραφείο Αθηνών.

-                      Αλεξάνδρα Δόγα, Ειδική Γραμματεία Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα, Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης - “Συμπράξεις Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα – Χρηματοδοτικό Εργαλείο JESSICA”.

-                      Νικόλας Μωραιτάκης, Information and Communication Manager, Europe Direct Crete.

-                      Παρασκευάς Παρασκευόπουλος, Οικονομολόγος – Σύμβουλος, Πρόεδρος Δ.Σ. Αλφειός Ρόδι Α.Ε., “ΑΛΦΕΙΟΣ ΡΟΔΙ Α.Ε.: Μοντέλο Κοινωνικής και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης μέσα στην Κρίση”.

-                      Κωνσταντίνος Αντωνόπουλο, Head of Treasury, Upstream.

-                      Γιώργος Παπαστεργίου, Investment Analyst, Velocity Partners – “Velocity.Partners: How we supercharge exceptional founders”.

-                      Καραντώνης Γιώργος, Partner, Metavallon VC, Metavallon Investment Strategy

-                      Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο Παναγιώτης Καραλίβανος, Οικονομικός Σύμβουλος, Νηρήϊς ΑΕ.

                  Σκοπός της εκδήλωσης είναι να παρέχει ενημέρωση για ευκαιρίες χρηματοδότησης και επενδύσεων και να προωθήσει τις δυνατότητες που παρέχονται για εκσυγχρονισμό, ανάπτυξη και διασύνδεση.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση δίνει ευκαιρίες, έλα να τις ανακαλύψεις!

Read 5687 times

european union flag 400 clr 4948Το έργο συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση