• +30 2810 336330
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Πέμπτη, 13 Απριλίου 2017 11:53

Το Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης αρωγός της Αδελφοποίησης του Βαυαρικού σχολείου Albertus-Magnus Gymnasium της πόλης Regensburg με το 1ο Γυμνάσιο και 1ο Λύκειο Ηρακλείου Κρήτης Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επίσκεψη των μαθητών από το Βαυαρικό σχολείο Albertus-Magnus Gymnasium της πόλης Regensburg, στην Κρήτη, στο πλαίσιο Αδελφοποίησης με το 1ο Γυμνάσιο και 1ο Λύκειο Ηρακλείου. Οι επισκέπτες, μαζί με την ομάδα των Ελλήνων μαθητών και των καθηγητριών τους, παρακολούθησαν μάθημα Φυσικής ενώ εξερεύνησαν διαδραστικά το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου καθώς και το Παλάτι της Κνωσού.

Οι Γερμανοί μαθητές περιηγήθηκαν στο Βενετσιάνικο Ηράκλειο με τη χρήση tablets, επισκέφθηκαν την Βασιλική του Αγ. Μάρκου, τη Λότζια καθώς επίσης και την έκθεση και τον τάφο του Νίκου Καζαντζάκη. Περπάτησαν κατά μήκος των Τειχών του Ηρακλείου και γνώρισαν την ιστορία του Χάνδακα με κορύφωση την επίσκεψη στο κάστρο του Κούλε.

Επίσης, πήραν γεύση από την Κρητική κουλτούρα, κουζίνα, μουσική και χορό συμμετέχοντας με ενθουσιασμό στην αποχαιρετιστήρια εκδήλωση στο σχολείο ενώ όλοι ανυπομονούν για την επίσκεψη της ελληνικής ομάδας στο Regensburg, όπου και θα γίνει η ολοκλήρωση της αδελφοποίησης.

Read 4374 times

european union flag 400 clr 4948Το έργο συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση