• +30 2810 336330
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τρίτη, 19 Ιουλίου 2016 10:36

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος του Europe Direct για την προμήθεια διαφημιστικών t-shirts καθώς και για ποδιές μαγειρικής

Written by
Rate this item
(0 votes)

           Ηράκλειο, 19/7/2016

         Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος του Europe Direct για την προμήθεια διαφημιστικών t-shirtsκαθώς και για ποδιές μαγειρικής .

                    Έχοντας υπόψη:

  1. Τις διατάξεις του Ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης» (ΦΕΚ Α’ 87).
  2. Την απόφαση αρ. πρωτ. 1776/07-09-2011 (Αρ. Πρωτ. ΠΤΑ 2958/07-09-2011) του Περιφερειάρχη Κρήτης «περί Διαχωρισμού και Διαχείρισης των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων»
  3. Την απόφαση αρ. πρωτ. 1787/09-09-2011 απόφαση του Περιφερειάρχη Κρήτης «Περί Οικονομικής Διαχείρισης των Ευρωπαϊκών, Κοινοτικών και Διεθνών Προγραμμάτων».
  4. Η αριθμ. SI2.726232/2016 ειδική συμφωνία επιχορήγησης για ενέργεια, δυνάμει της συμφωνίας πλαισίου EuropeDirect 2013-2017, για τη λειτουργία του Κέντρου EuropeDirect.
  5. Την αριθμ. 125/7-7-2016 απόφαση μας για έγκριση δέσμευσης πίστωσης για την πληρωμή της δαπάνης σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων της Ενότητας Ε7 του ευρωπαϊκού προγράμματος Europe Direct.
  6. Την ανάγκη για πραγματοποίηση εκδηλώσεων με στόχο την προβολή των φυσικών και πολιτιστικών στοιχείων περιοχών της Περιφέρειάς μας, την προβολή των τοπικών προϊόντων, την ανάδειξη της παραδοσιακής κουζίνας και την ανάδειξη ηθών - εθίμων και τοπικών παραδόσεων καθώς τέτοιες εκδηλώσεις όπου γίνονται στην Ευρώπη στοχεύουν στην Αειφόρο Ανάπτυξη, στην ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας, στην προβολή των εθίμων και των τοπικών προϊόντων, στην τόνωση της τοπικής κοινωνίας και στην ανάδειξη των τουριστικών πόρων της περιοχής ιδιαίτερα όταν πραγματοποιούνται σε τουριστικές περιόδους.
   

 To Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Κρήτης-Europe Direct, πραγματοποιεί και συμμετέχει σε εκδηλώσεις με στόχο την ανάδειξη του πολιτισμού μας, καθώς η πολιτιστική κληρονομιά κάθε τόπου είναι ανεκτίμητης αξίας και πρέπει να διαφυλάσσεται, να εμπλουτίζεται και να μεταδίδεται και στους άλλους λαούς αλλά και στις επερχόμενες γενιές. Η πολιτιστική κληρονομιά αποτελεί τη βάση για την ανάπτυξη. Τέτοιες εκδηλώσεις εκτός από την ψυχαγωγία, στοχεύουν και στην ανάδειξη, προώθηση και προβολή των εθίμων του τόπου μας και την προβολή τους τόσο στους συμπολίτες μας όσο και στους επισκέπτες του νησιού. Στα πλαίσια συμμετοχής του σε τέτοιες δράσεις, συνδιοργανώνει με τον Μορφωτικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο Κασταμονίτσας, τη Γιορτή του Εφτάζυμου. Μια γιορτή αφιερωμένη στην παράδοση και στις γεύσεις του παρελθόντος με έντονα τα στοιχεία της λαϊκής παράδοσης. Η εκδήλωση στηρίζεται αποκλειστικά σε εθελοντές και για το σκοπό αυτό το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης ενδιαφέρεται να προμηθεύσει τους εθελοντές που θα ξεναγούν τους επισκέπτες με μπλουζάκια και τις γυναίκες του χωριού που θα μαγειρεύουν με ποδιές μαγειρικής. Συγκεκριμένα ενδιαφέρεται για τα εξής:

  1. 30 μπλουζάκια πόλο
  2. 60 μπλουζάκια μακό και
  3. 25 ποδιές μαγειρικής,

συνολικού προϋπολογισμού 1000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%).

Ο συνολικός προϋπολογισμός θα βαρύνει το παραπάνω Πρόγραμμα και ειδικότερα την κατηγορία δαπάνης «Ε7α Συμμετοχή σε εκδηλώσεις άλλων».

Κριτήριο επιλογής θα αποτελέσει η οικονομικότερη προσφορά που καλύπτει τις ανωτέρω απαιτήσεις. Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν τις προσφορές τους έως και τη 29η Ιουλίου 2016, ώρα 15.00 (μ.μ). Για πληροφορίες, Βασιλική Μαδούλκα, συντονίστρια του προγράμματος τηλ: 2810 336330, 6937158595 ή email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Περιφέρειας Κρήτης διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει μέρος ή όλη την προσφορά της παρούσας χωρίς καμιά αποζημίωση στους προσφέροντες.
Read 5447 times

european union flag 400 clr 4948Το έργο συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση