• +30 2810 336330
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Πέμπτη, 07 Απριλίου 2016 16:25

Το Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης αρωγός της ταινίας μικρού μήκους «Η σημαία»_(!) Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

Το Σαββατοκύριακο 2-3 Απριλίου 2016 πραγματοποιήθηκαν στο Ηράκλειο τα γυρίσματα της ταινίας μικρού μήκους με τίτλο «Η σημαία», σε σκηνοθεσία και σενάριο του συγγραφέα και σεναριογράφου Λευτέρη Γιαννακουδάκη.

Περίληψη: Με αφορμή μία σκισμένη σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης τρία παιδιά από διαφορετικούς κόσμους, ο Αλί, η Λίλα κι ο Κέβιν, έρχονται πιο κοντά σε μία εγκαταλελειμμένη παραλία.


Η ταινία πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Europe Direct Crete και βασίστηκε σε σενάριο που έγραψαν οι μαθητές του Σχολείου Ευρωπαϊκής Παιδείας Ηρακλείου στην διάρκεια εργαστηρίου Δημιουργικής Γραφής, όπου δίδαξε ο συγγραφέας Λευτέρης Γιαννακουδάκης, στο πλαίσιο του προγράμματος Urban Environmental Education, το οποίο υλοποιήθηκε από τους μαθητές της Ε΄ Τάξης του Ελληνόφωνου Τμήματος και των 4th 5th Grade του Αγγλόφωνου Τμήματος, με την ευθύνη των εκπαιδευτικών της Παιδαγωγικής Ομάδας Φιλιππάκη Αμαλία, Τσιανίκα Βασιλική, Χρονιάρη Χαρούλα, Καραογλανίδη Δημήτρη.

Στην ταινία συμμετείχαν οι μαθητές: Βαρδάκης Βασίλης – Αλέξανδρος, Ραπούσης Θανάσης, Ζερβάκη Ειρήνη, Αστρινάκη Καλλιόπη, Εργαζάκη Ευγενία, Κουτσογιάννη Μαρία - Αντωνία, Μανιουδάκη Νίκη, Σταθιάκη Μαρία, Παριζώ Οδυσσέας - Έσπερος, BerryErinAlexandra, BerryPaigeAthena, PanasenkoArtem.

Read 4147 times

european union flag 400 clr 4948Το έργο συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση