• +30 2810 336330
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2022 12:33

Ενημερωτική δράση του Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης στο Γενικό Λύκειο Αγίας Βαρβάρας Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

Το Γενικό Λύκειο Αγίας Βαρβάρας, περιλαμβάνεται στα 100 σχολεία από όλη την Ελλάδα και στα 6 σχολεία από την Κρήτη, που έχουν επιλεγεί να συμμετέχουν, τη φετινή σχολική χρονιά,  στο πρόγραμμα «Σχολεία Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου», που οργανώνεται από το Ευρωκοινοβούλιο.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής δωδεκαμελούς ομάδας μαθητών και μαθητριών του σχολείου στο εν λόγω πρόγραμμα, είχε μία διά ζώσης συνάντηση με τον εκπρόσωπο του γραφείου EUROPE DIRECT της Περιφέρειας Κρήτης, Νίκο Μωραϊτάκη. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο κεντρικό κτήριο της Περιφέρειας Κρήτης, στο Ηράκλειο.

Την ομάδα του σχολείου υποδέχτηκαν ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης και ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου, Νίκος Συριγωνάκης.

Τους μαθητές και τις μαθήτριες συνόδευαν οι εκπαιδευτικοί Καμπουράκη Γεωργία, Μανώλη Ιωάννα και Κωστάκη Όλγα.

Στόχος της συνάντησης είναι να ενημερωθούν οι μαθητές και οι μαθήτριες για θέματα ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος που άπτονται της αρμοδιότητας τόσο του EUROPE DIRECT όσο και της Περιφέρειας Κρήτης.

Ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια Κρήτης για τη φιλοξενία και τον κ Νικόλα  Μωραϊτάκη από το γραφείο EUROPE DIRECT  της Περιφέρειας Κρήτης για την εξαίρετη ενημέρωση που διεξήχθη με τρόπο διαδραστικό και αποτελεσματικό.

Read 819 times

european union flag 400 clr 4948Το έργο συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση