• +30 2810 336330
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Friday, 06 May 2022 23:25

Opportunities for students in Innovation and Entrepreneurship Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

Το Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης ήταν συνδιοργανωτής και βασικός συμμέτοχος στην επιτυχημένη εκδήλωση που πραγματοποίησε ο οργανισμός Startup Greece στην Πανεπιστημιούπολη Γάλλου του Πανεπιστημίου Κρήτης, την Πέμπτη 5 Μαΐου 2022 και ώρα 2:30 μ.μ. (Αίθουσα Β1-15, Σχολή Κοινωνικών Επιστημών), σε συνεργασία με το European Startup Universe, υπό το πλαίσιο του τριήμερου συνεδρίου “European Startup Universe Closing Conference.”

Στόχος ήταν η ενδυνάμωση της νεοφυούς επιχειρηματικότητας στο νησί σε συνδυασμό με την διεύρυνση των ευκαιριών προς τους νέους που θέλουν να εξελιχθούν επαγγελματικά και να τολμήσουν στο νεοφυές επιχειρείν.

Οι ομιλητές έδωσαν μια πλήρη εικόνα του οικοσυστήματος, αλλά παρουσίασαν τις ευκαιρίες που μπορεί να εκμεταλλευτεί ο οποιοσδήποτε νέος βρίσκεται στην Κρήτη.

Η πρωτοβουλία European Startup Universe τελεί υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Επιτρόπου Καινοτομίας, Έρευνας, Πολιτισμού, Εκπαίδευσης και Νεολαίας, Mariya Gabriel (European Commission), της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών (European Committee of the Regions) και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (European Parliament). Πρέσβης της πρωτοβουλίας είναι η Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Εύα Καϊλή.

Read 1855 times

european union flag 400 clr 4948Το έργο συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση