• +30 2810 336330
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τρίτη, 22 Μαρτίου 2022 13:34

Με την υποστήριξη του Europe Direct της Περιφέρειας πραγματοποιήθηκε το Talk/Podcast του Youth Entrepreneurship Club (Σύλλογος Νεανικής Επιχειρηματικότητας) στα πλαίσια προώθησης της πρωτοβουλίας του European Startup Universe!! Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

Το European Startup Universe Talks είναι μια σειρά συνεντεύξεων με ιδρυτές startup της ΕΕ που μοιράζονται την ιστορία τους στο οικοσύστημα startup της ΕΕ.

Σε αυτό το επεισόδιο που πραγματοποιήθηκε στις 17.3.2022 του European Startup Universe Talks, συναντάμε τον Ion Mocanu, συνιδρυτή του CardioMedive. Συζητήθηκε η διαδικασία του να είσαι ιδρυτής startup στον ιατρικό τομέα, τις δυσκολίες καθώς και τα κίνητρα. Ο Ion αφηγείται την ιστορία του πώς δημιουργήθηκε και πώς εξελίχθηκε το CardioMedive, και μοιράζεται τη μεγαλύτερη συμβουλή του σε άλλους που θέλουν να δημιουργήσουν μια startup στον ιατρικό τομέα.

- Link to watch (https://bit.ly/ESUTalksVid14) or listen (https://bit.ly/ESUTalksPod14) to the episode.

- thestartupuniverse.org

 

Read 399 times Last modified on Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2022 20:50

european union flag 400 clr 4948Το έργο συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση