• +30 2810 336330
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020 11:44

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης της Περιφέρειας Κρήτης συμμετείχε στην Ετήσια Συνάντηση του Δικτύου Europe Direct στις 17-18 Φεβρουαρίου 2020, στην Αθήνα. Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης της Περιφέρειας Κρήτης – Europe Direct of Crete ?? ?? συμμετείχε στην πρώτη συνάντηση του Ελληνικού Δικτύου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης - Europe Direct, που πραγματοποιήθηκε στις 17-18 Φεβρουαρίου στην Αθήνα, στην Αίθουσα Σιώτη - Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης της Περιφέρειας Κρήτης εκπροσώπησε ο Νικόλας Μωραϊτάκης, στέλεχος του Europe Direct of Crete.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης υπήρξε ενημέρωση σχετικά με την Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία (European Green Deal) που αποτελεί τη νέα αναπτυξιακή στρατηγική της Ε.Ε. για μια δίκαιη και ευημερούσα κοινωνία, βασισμένη σε μία σύγχρονη, αποδοτική αλλά και ανταγωνιστική οικονομία, η οποία έχει ως βασικό στόχο την ανάδειξη της Ευρώπης στην πρώτη κλιματικά ουδέτερη ήπειρο. Κύριοι άξονες της νέας στρατηγικής είναι η προστασία, η διατήρηση και η ενίσχυση του φυσικού πλούτου της Ε.Ε., η προστασία της υγείας και της ευημερίας των πολιτών από τους αυξανόμενους περιβαλλοντικούς κινδύνους και από τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής, διασφαλίζοντας πως η μετάβαση προς τη νέα τάξη πραγμάτων θα είναι δίκαιη και χωρίς αποκλεισμούς.

Επιπλέον οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να λάβουν γνώση και για άλλα καίρια ζητήματα όπως για το "digital marketing", για την καμπάνια της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα "Rural Corporate Campaign της Ε.Ε.", αλλά και για τα τρέχοντα θέματα του Δικτύου, καθώς και για όλες τις εξελίξεις στην Ε.Ε.

#EUGreenDeal #EDIC_Crete #RegionCrete #Meeting

Read 2488 times

european union flag 400 clr 4948Το έργο συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση