• +30 2810 336330
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τρίτη, 16 Απριλίου 2019 13:12

Διαβούλευση με θέμα: “Η ΟΔΗΓΙΑ 2014/24/ΕΕ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ για τις δημόσιες συμβάσεις και η εφαρμογή της” από το Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης. Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

Με την εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων και δημιουργικών προτάσεων των φορέων που συμμετείχαν στην 1η διαβούλευση αναφορικά της αξιολόγησης εφαρμογής της νομοθεσίας της ΕΕ ?? με θέμα: “Η ΟΔΗΓΙΑ 2014/24/ΕΕ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ για τις δημόσιες συμβάσεις και η εφαρμογή της” που πραγματοποιήθηκε στις 15 Απριλίου στο Εμπορικό Επιμελητήριο Ηρακλείου από το Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης.

Επόμενο Βήμα η περαιτέρω καταγραφή απόψεων και προτάσεων φορέων της Κρήτης αναφορικά της συγκεκριμένης θεματικής, με σκοπό την ανατροφοδότηση των ευρωπαϊκών θεσμικών οργάνων και την ενίσχυση του ο ρόλου της European Committee of the Regions - Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών στην παρακολούθηση της εφαρμογής της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας.

Read 4808 times

european union flag 400 clr 4948Το έργο συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση