• +30 2810 336330
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Σάββατο, 16 Μαρτίου 2019 21:32

Ημερίδες με βιωματικά εργαστήρια σε όλη την επικράτεια της Κρήτης με θέμα: ‘Το παρόν και το μέλλον της Ευρώπης. Σχέσεις πολιτών και κρατών. Δημιουργική σκέψη και δράση.’ Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)
  • Με συμμετοχή 400 και πλέον ατόμων, πραγματοποιήθηκαν ενημερωτικές Ημερίδες με βιωματικά εργαστήρια σε όλη την επικράτεια της Κρήτης με θέμα: “Το παρόν και το μέλλον της Ευρώπης. Σχέσεις πολιτών και κρατών. Δημιουργική σκέψη και δράση”.
  • Οι δράσεις αυτές διοργανώθηκαν τον Μάρτιο, από το Europe Direct Crete και τον Youth Entrepreneurship Club σε Λασίθι, Ρέθυμνο και Χανιά, με στόχο την ενδυνάμωση της ενεργής συμμετοχής των πολιτών στον δημόσιο διάλογο για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις επικείμενες ευρωπαϊκές εκλογές (thistimeimvoting).
  • Στις εκδηλώσεις αυτές, ο Nicolas Moraitakis από το Europe Direct of Crete, μίλησε για την πλατφόρμα thistimeimvoting, ενώ ο Thanos Paraschos ως Young Multiplier της European Commission προβλημάτισε το κοινό μιλώντας για τις 10 προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει το νέο Ευρωκοινοβούλιο που θα προκύψει από τις Ευρωεκλογές που θα γίνουν στις 26 Μαΐου και τέλος η Νάντια Παράσχου ήταν η facilitator των εργαστηρίων που ακολούθησαν.

    #thistimeimvoting #youngmultipliers #roadtothefuture #IchooseEurope #EUdialogues #FutureOfEurope #europedirectcrete #regioncrete

Read 5153 times

european union flag 400 clr 4948Το έργο συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση