• +30 2810 336330
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2018 11:38

-To Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης συμμετείχε στη διοργάνωση εργαστηρίου με τίτλο: “Συνάντηση με Πολιτικούς”, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018, στα πλαίσια του ευρωπαϊκούς προγράμματος Erasmus+, με την ονομασία: bEUnique-United. Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

-To Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης συμμετείχε στη διοργάνωση εργαστηρίου με τίτλο: “Συνάντηση με Πολιτικούς”, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018, στα πλαίσια του ευρωπαϊκούς προγράμματος Erasmus+, με την ονομασία: "bEUnique-United".ersity”.

-24 νέοι/νέες15-20 ετών από ΕλλάδαΟυγγαρίακαι Σουηδίαείχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον κ. Αλεξάκη Γιώργο, Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο Ευρωπαϊκών & Διεθνών Θεμάτων της Περιφερείας Κρήτης στην αίθουσα Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Κρήτης και με τον κ. Gian Andrea Paolo Garancini, Εντεταλμένο Σύμβουλο Τουρισμού του Δήμου Ηρακλείου στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ηρακλείου, θέτοντας ερωτήματα για το Μέλλον της Ευρώπης, τη Δημοκρατία, τον Πολιτισμό και το Προσφυγικό.

-Εν συνεχεία, τα παιδιά πήραν μέρος σε ένα εργαστήριο με τη συμμετοχή δύο νέων πολιτικών του κ. Δουλουμπέκη Θοδωρή, Πολιτικού Μηχανικού και συντονιστή των PES Activists στην Ελλάδα και της κ. Δαμανάκη Μαρίας, Δικηγόρου και Προέδρου Νεολαίας, οι οποίοι απάντησαν σε ερωτήσεις των μαθητών και φοιτητών γύρω από την Ευρωπαϊκή ταυτότητα, την Αντιπροσωπευτικότητα, την ενεργή συμμετοχή των νέων στα κοινά, το μέλλον της Ευρώπης και τις επερχόμενες Ευρωπαϊκές εκλογές κά.

-Το πρόγραμμα Erasmus+ | “bEUnique-United in diversity” ήταν μία πρωτοβουλία συνεργασίας του μη κερδοσκοπικού οργανισμός Heraklion art που εδρεύει στο Ηράκλειο, του μη κερδοσκοπικού εκπαιδευτικού οργανισμού Agora από την Ουγγαρία και του Δήμου Amal της Σουηδίας.

#EuropeDirectCrete#Erasmus#YouthMobility#RegionCrete #MunicipalityofHeraklion#UnitedinDiversity#Greece#Heraklion#Hungary#Sweden#OpenDiscussion#YouthinPolitics #YoungPoliticians

Read 5720 times

european union flag 400 clr 4948Το έργο συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση