• +30 2810 336330
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Δευτέρα, 09 Ιουλίου 2018 10:42

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης της Περιφέρειας Κρήτης - Europe Direct of Crete βασικός υποστηρικτής της εκδήλωσης “Design Disruptors”. Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης της Περιφέρειας Κρήτης - Europe Direct of Crete βασικός υποστηρικτής της εκδήλωσης “Design Disruptors”.

? Αν είσαι designer, φοιτητής αντίστοιχου τομέα, επιχειρηματίας που θέλει να μεταφράσει το όραμα του σε προϊόν ή υπηρεσία και ξέρει -ή δεν ξέρει ακόμη- ότι το design είναι ο ενδιάμεσος, αλλά και αν απλά θέλεις να μάθεις περισσότερα για μια από τις πιο “hot” έννοιες των ημερών μας, έλα την Τετάρτη 11 Ιουλίου στις 19:30, στον δημιουργικό χώρο του Comeet, που θα παρακολουθήσουμε σε πρώτη Παγκρήτια προβολή την ταινία "Design Disruptors".

Μετά την προβολή της ταινίας θα συζητήσουμε για το τι σημαίνει design, προσπαθώντας να προσδιορίσουμε λίγο παραπάνω αυτήν τη δύσκολη, αλλά πανταχού παρούσα, έννοια. Ειδικοί στο θέμα του design θα μας δώσουν τη δική τους οπτική, αλλά και τα ερεθίσματα για να μιλήσουμε για το πώς το design χρησιμοποιείται σαν εργαλείο σε πολλούς επιχειρηματικούς -και όχι μόνο- τομείς.

➡️ Στο panel της συζήτησης θα συμμετέχουν μεταξύ άλλων: η Ειρήνη Μακεδόνα, Αρχιτέκτονας & Designer, και η Τόνια Αυγουστάκη, Designer & Creative Director. Το συντονισμό της συζήτησης θα αναλάβει ο Σπύρος Δρακάτος, Co-founder του Spir.To.

**Agenda**
- 19:15-19:30 | Welcome
- 19:30-20:30 | Προβολή ταινίας
- 20:30-21:30 | Ανοιχτή συζήτηση

Είσοδος Ελεύθερη

Read 5427 times

european union flag 400 clr 4948Το έργο συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση