• +30 2810 336330
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Κυριακή, 13 Μαϊος 2018 11:06

-Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δράση GREEN WORKSHOP που συνδιοργάνωσε το Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης με τον Ανεξάρτητο φορέα δράσεων πολιτισμού HE.art (Heraklion art) στο Πολιτιστικό συνεδριακό κέντρο Ηρακλείου! Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

-Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δράση GREEN WORKSHOP που συνδιοργάνωσε το Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης με τον Ανεξάρτητο φορέα δράσεων πολιτισμού HE.art (Heraklion art) στο Πολιτιστικό συνεδριακό κέντρο Ηρακλείου!

 

-Το GREEN WORKSHOP "Δημιουργώ από τον ήλιο, τον αέρα και το νερό" ήταν μια δράση πολιτισμού για παιδιά ηλικίας 5 - 12 ετών, με σκοπό έχει να ευαισθητοποιήσει το κοινό γύρω από περιβαλλοντικά και οικολογικά ζητήματα.

 

-Στην εκδήλωση, εκπαιδευτικοί, επιστήμονες και καλλιτέχνες, πραγματοποίησαν ειδικά διαμορφωμένα εκπαιδευτικά εργαστήρια, τα οποία μέσω της εξερεύνησης των εκθεμάτων τους και της βιωματικής άσκησης ευαισθητοποίησαντα παιδιά γύρω από θέματα που αφορούν στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

 

-Μέσα από τη διάδοση της γνώσης, της τεχνολογίας και τους τομείς των καλών και εφαρμοσμένων τεχνών, το green workshop, «εξερεύνησε» τη σχέση ανάμεσα στην οικολογική συνείδηση και τον πολιτισμό και επικεντρώθηκε σε έναν φιλικό προς το περιβάλλον «επανασχεδιασμό» της καθημερινότητάς μας.

Read 5753 times

european union flag 400 clr 4948Το έργο συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση