• +30 2810 336330
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018 12:01

Το Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης συμμετείχε στις δράσεις του 10ου Γυμνασίου Ηρακλείου! Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

-Το Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης συμμετείχε στις δράσεις του 10ου Γυμνασίου Ηρακλείου, το οποίο συμμετέχει σε πρόγραμμα Erasmus+ ¨Me & EU”, υποδεχόμενο καθηγητές και μαθητές σχολείων της Αυστρίας, Ισπανίας, Ιταλίας και Πορτογαλίας!

-Η δράση του Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης εντάσσονταν στη χρήση νέων εκπαιδευτικών μέσων δια δραστικού χαρακτήρα – role play -  για την εκμάθηση της ευρωπαϊκής ιστορίας  με την ονομασία: “Suity Hero”!!!

-Το εν λόγω παιχνίδι ρόλων αποτελεί δημιούργημα και καλή πρακτική του Ευρωπαϊκού δικτύου EUnet σε συνεργασία με το Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης και έχει θέσει υποψηφιότητα βράβευσης στο Γερμανικό διαγωνισμό MiniFRED.

-Μαθητές από την Ελλάδα, Αυστρία, Ισπανία, Ιταλία και Πορτογαλία είχαν την ευκαιρία μέσω αυτού του παιχνιδιού ρόλων να βιώσουν τη διαδικασία δημιουργίας της ΕΕ, να ανταλλάξουν απόψεις και να δώσουν τις δικές τους απαντήσεις για το μέλλον της ΕΕ.

#eu4u #euhistory #europedirectcrete #eudialogues #schools #suityhero #roleplaying #gameworkshop

Read 4769 times Last modified on Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018 12:10

european union flag 400 clr 4948Το έργο συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση