• +30 2810 336330
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017 11:13

Μέρες έκφρασης και Δημιουργίας του Δικτύου Teachers4Europe Ανατολικής Κρήτης με τη συμμετοχή του Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 1η ημέρα του Σεμιναριακού Κύκλου Επιμόρφωσης Υποψηφίων #T4E με θεματική: “ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ”, του Δικτύου Teachers4Europe Ανατολικής Κρήτης, όπου συμμετείχε με εισήγηση το Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης.

Το info point του Δήμου Ηρακλείου είναι ο χώρος της επιμόρφωσης των διημέρων του Ιανουαρίου. Ένας χώρος εξαιρετικά ενδιαφέρον, μιας και φιλοξενεί εφαρμογές του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (Ι.Τ.Ε).

Οι φετινές επιμορφωτικές δράσεις του Δικτύου Teachers4Europe είναι ανοιχτές σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα και μπορούν να συμμετάσχουν σ' αυτές όχι μόνο τα μέλη του Δικτύου, αλλά και όσοι εκπαιδευτικοί ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για το Δίκτυο αλλά και γενικότερα για τα ευρωπαϊκά εκπαιδευτικά θέματα.

Read 5277 times

european union flag 400 clr 4948Το έργο συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση