• +30 2810 336330
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τετάρτη, 07 Σεπτεμβρίου 2016 12:58

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα «Αρκάδεια 2016» με την Συνδιοργάνωση του Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης_(!) Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

Με την Συνδιοργάνωση του Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία τα «Αρκάδεια 2016» που οργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΙΝΙ-ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ «ΙΝΑΤΟΣ». Στις συγκεκριμένες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν δράσεις που προωθούν τις αξίες του πολιτισμού, του αθλητισμού, της παιδείας, της προστασίας του περιβάλλοντος και της αειφόρου αγροτικής ανάπτυξης, όπου αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του ευρωπαϊκού ιδεώδους.

Οι εκδηλώσεις με την επωνυμία «ΑΡΚΑΔΕΙΑ» έχουν γίνει θεσμός και περιλάμβαναν τον «Αρκάδειο» ιστορικό και φυσιολατρικό αγώνα δρόμου και πεζοπορίας, το Εικαστικό Εργαστήρι, θεατρικές παραστάσεις, Μουσική Αποσπερίδα με ντόπιους καλλιτέχνες, ημερίδες για την τοπική ανάπτυξη, εκδηλώσεις ανάδειξης, καταγραφής και διαφύλαξης της άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου, παραγωγή εκπαιδευτικών ντοκιμαντέρ, δράσεις στο λαογραφικό μουσείο Ινίου, κ.α.

Read 5508 times

european union flag 400 clr 4948Το έργο συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση