• +30 2810 336330
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τετάρτη, 11 Μαϊος 2022 11:56

Με την υποστήριξη του Europe Direct της Περιφέρειας πραγματοποιήθηκε το Talk/Podcast του Youth Entrepreneurship Club (Σύλλογος Νεανικής Επιχειρηματικότητας) στα πλαίσια προώθησης της πρωτοβουλίας του European Startup Universe!! Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

Το European Startup Universe Talks είναι μια σειρά συνεντεύξεων με ιδρυτές startup της ΕΕ που μοιράζονται την ιστορία τους στο οικοσύστημα startup της ΕΕ.

Σε αυτό το επεισόδιο που πραγματοποιήθηκε στις 10.5.2022 του European Startup Universe Talks, συναντάμε τη Suvi Haimi, διευθύνουσα σύμβουλο και συνιδρυτή της Sulapac, μιας βιώσιμης εναλλακτικής startup για το πλαστικό. Συζητήσαμε για την επιχειρηματικότητα και τη βιωσιμότητα, το greenwashing, την καταπολέμηση της πλαστικής ρύπανσης και η Suvi έδωσε τις καλύτερες συμβουλές της σε ιδρυτές startup σε πρώιμο στάδιο, με μια ειδική συμβουλή στις γυναίκες ιδρυτές.

 

- Link to watch: https://bit.ly/ESUTalksVideo19

Read 146 times

Latest from Europe Direct Crete

european union flag 400 clr 4948Το έργο συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση