Εκδήλωση με θέμα: «Κλιματική Αλλαγή - Φυσικοί κίνδυνοι - Αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών» με συνδιοργανωτή το Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης.
- Written by vaso
- Published in Ημερίδες - Συνέδρια
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με θέμα: «Κλιματική Αλλαγή - Φυσικοί κίνδυνοι - Αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών που έλαβε χώρα το Σάββατο 05-10-2019, στο πολύκεντρο στο Ίνι με συνδιοργανωτή το Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης.
Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας σε ένα κρίσιμο θέμα που μπορεί να απειλήσει την ζωή, την περιουσία, το φυσικό περιβάλλον και την πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής.
Απώτερος στόχος ήταν η ενεργοποίηση της κοινωνίας και όλων των αρμοδίων φορέων για την εκπόνηση ενός σχεδίου για την αποτελεσματική πρόληψη των απειλών και την άμεση αντιμετώπιση εκτάκτων φυσικών καταστροφών, στο βαθμό που αυτό είναι εφικτό, αξιοποιώντας τόσο ευρωπαϊκά όσο τοπικά μέσα και δυνάμεις.
Latest from vaso
- Συμμετοχή του Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης στην Επιμορφωτική Ημερίδα Της Συντονίστριας Εκπαιδευτικού Έργου 10ης Ενότητας Σχολικών Μονάδων Ηρακλείου-Λασιθίου με θέμα: «Διάχυση αποτελεσμάτων Erasmus+και αξιοποίηση στην εκπαιδευτική διαδικασία»
- Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα ενημέρωσης για τις “Αξίες και τους Θεσμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης” με τη συμμετοχή του Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης
- Συμμετοχή του Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης στην Επιμορφωτική Ημερίδα με θέμα: «Διάχυση αποτελεσμάτων Erasmus+ ?? και αξιοποίηση στην εκπαιδευτική διαδικασία»
- Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος του Europe Direct Crete για τη δημιουργία βίντεο.
- Συμμετοχή του Europe Direct of Crete στο project: “Christmas Tree Decoration Exchange 2019”