Banner Top

updated 1:11 PM UTC, Feb 6, 2020
Δημοφιλή:
Δημιουργικό εργαστήριο που διοργανώθηκε από το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης της Περιφέρειας Κρήτης με μαθητές από το Σχολείο Ευρωπαϊκής Παιδείας από τη Stella Malliaraki στο έργο της Eirini Linardaki “Raised Through”. Μαθητές και εκπαιδευτικοί από το 5ο ΓΕΛ Ρεθύμνου, τη Ρουμανία, Λετονία, Φιλανδία και Πορτογαλία στη Περιφέρεια Κρήτης στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS+. Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Open Coffee της νέας δεκαετίας με την υποστήριξη του Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης! Με την υποστήριξη του Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης θα πραγματοποιηθεί το 1ο Open Coffee της νέας δεκαετίας, με ομιλίες για κοινωνικές επιχειρήσεις, συνεργασίες και πολιτισμό!! Συμμετοχή του Europe Direct of Crete στο project: “Christmas Tree Decoration Exchange 2019” “Raised Through”: Ένα έργο που βρίσκεται συνεχώς εν προόδω!! Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης της Περιφέρειας Κρήτη διοργανώνει τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019 στις εγκαταστάσεις του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης την παρουσίαση του Project: “Raised Through”. Τραγουδώντας όνειρα και ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο με υπέροχους μαθητές από το 6ο ΕΠΑΛ Ηρακλείου στο Europe Direct Crete Μαθητές του ERASMUS+ στη Περιφέρεια Κρήτης Συμμετοχή του Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης στην Επιμορφωτική Ημερίδα Της Συντονίστριας Εκπαιδευτικού Έργου 10ης Ενότητας Σχολικών Μονάδων Ηρακλείου-Λασιθίου με θέμα: «Διάχυση αποτελεσμάτων Erasmus+και αξιοποίηση στην εκπαιδευτική διαδικασία»
A+ A A-

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος του Europe Direct σε καλλιτέχνες για δημιουργία «εγκατάστασης δημόσιας τέχνης»

Ηράκλειο, 03/10/2019

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος του Europe Direct σε καλλιτέχνες για δημιουργία «εγκατάστασης δημόσιας τέχνης»

Έχοντας υπόψη:

  • Τις διατάξεις του Ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης» (ΦΕΚ Α’ 87).
  • Την απόφαση αρ. πρωτ. 1776/07-09-2011 (Αρ. Πρωτ. ΠΤΑ 2958/07-09-2011) του Περιφερειάρχη Κρήτης «περί Διαχωρισμού και Διαχείρισης των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων».
  • Την απόφαση αρ. πρωτ. 1787/09-09-2011 απόφαση του Περιφερειάρχη Κρήτης «Περί Οικονομικής Διαχείρισης των Ευρωπαϊκών, Κοινοτικών και Διεθνών Προγραμμάτων».
  • Η αριθμ. 777458/2018 ειδική συμφωνία για ενέργεια, δυνάμει της συμφωνίας πλαισίου EuropeDirect 2018-2020.
  • Την ανάγκη για την προώθηση της πολυμορφίας και της διαφορετικότητας στα πλαίσια του κεντρικού μηνύματος της ΕΕ.
  • Τον προϋπολογισμό του προγράμματος Europe Direct, κατηγορία Ε7 Διοργάνωση εκδηλώσεων.

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Κρήτης - Europe Direct, στα πλαίσια της λειτουργίας του διοργανώνει δράση για την προώθηση της πολυμορφίας και της διαφορετικότητας στα πλαίσια του κεντρικού μηνύματος της ΕΕ από το 2000: "Ενωμένοι στην πολυμορφία".

Το σύνθημα τονίζει την απόφαση των Ευρωπαίων να ενωθούν δημιουργώντας την ΕΕ και να συνεργαστούν για την ειρήνη και την ευημερία, αποκομίζοντας ταυτόχρονα οφέλη από τον πολιτιστικό πλούτο, τις παραδόσεις και τις γλώσσες της Ευρώπης.

Ο τίτλος του project ονομάζεται: «Μια μέρα στην πολυμορφία» και περιλαμβάνει την εγκατάσταση τέχνης που θα παρουσιαστεί στην πόλη του Ηρακλείου, στον δημόσιο χώρο και σε ιδιωτικούς χώρους που θα καθοριστούν με το Europe Direct και έναν εκπαιδευτικό. Η εγκατάσταση τέχνης θα είναι υπό τη φροντίδα του καλλιτέχνη και για χρήση από το Κέντρο Europe Direct για περίοδο 2 (δύο) ετών. Ο καλλιτέχνης θα κάνει αναφορά στην Europe Direct σε κάθε εμφάνιση του κοινού και των μέσων μαζικής ενημέρωσης όπου θα εμφανιστεί το έργο τέχνης και θα αναφερθεί στην χρηματοδότηση.

Έπειτα από τα παραπάνω το Κέντρο μας ενδιαφέρεται για την εύρεση καλλιτέχνη ή καλλιτεχνικής ομάδας για δημιουργία καλλιτεχνικής παρέμβασης σε δημόσιο χώρο με θέμα «Ενωμένοι στην Πολυμορφία». Η προσφορά εκ μέρους των δημιουργών θα περιλαμβάνει σχέδιο του έργου και κόστος, στο οποίο θα συμπεριλαμβάνεται εκτός της αμοιβής και το κόστος των υλικών και της κατασκευής του έργου συνολικού προϋπολογισμού 3000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%).

Ο συνολικός προϋπολογισμός θα βαρύνει το παραπάνω Πρόγραμμα και ειδικότερα την κατηγορία δαπάνης «Ε7 Διοργάνωση εκδηλώσεων».

Κριτήριο επιλογής θα αποτελέσει η οικονομικότερη προσφορά που καλύπτει τις ανωτέρω απαιτήσεις. Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν τις προσφορές τους έως και τη 14η Οκτωβρίου 2019, ώρα 15.00 (μ.μ.).

Για πληροφορίες, Βασιλική Μαδούλκα, συντονίστρια του προγράμματος τηλ: 2810 336330, 6937158595 ή email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Περιφέρειας Κρήτης διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει μέρος ή όλη την προσφορά της παρούσας χωρίς καμιά αποζημίωση στους προσφέροντες.

Last modified onΤετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2019 11:27
Bingo sites http://gbetting.co.uk/bingo with sign up bonuses

Ηράκλειο

Banner 468 x 60 px